PSA parkoló automatÁk

Nemzetközi fejlesztési együttműködés eredménye a PSA 3000 utcai parkoláshoz tervezett parkoló automata. A PSA 3000 modern megjelenésű, rendkívül széles funkcionalitással megalkotott utcai parkoló automata.

A parkoló automata különféle fizetési lehetőségekhez került kifejlesztésre – készpénz, bankkártya, PayPass és chipkártyák (például városi kártyák, előre fizetett kártyák). A parkolási díj megfizetésére a jármű rendszámának megadásával is sor kerülhet.

A PSA 3000 típusú utcai parkoló automatát elsősorban olyan zónákra tervezték, ahol a parkolási díjfizetés ellenőrzése rendszám alapon történik. Annak érdekében, hogy az adminisztráció a lehető legegyszerűbb legyen, az automata egy speciális modullal került felszerelésre, amely továbbítja az operatív információkat (blokk papír és pénzérme fogyása, műszaki meghibásodás, stb.), valamint egyedi listákat és statisztikákat.

Fenti fejlesztéseknek köszönhetően az automata üzemletetésében részt vevő személyzetet csak tényleges szükség esetén kell a parkoló automatához kiküldeni.

Végül, de nem utolsósorban, egy másik rendkívüli előnye a PSA 3000 parkoló automatának a biztonság. Az eszköz kiemelkedő biztonságáról a robosztus felépítése, hárompontos zárrendszere és a biztonsági pénztár cseréjéhez szükséges, az automata elektronikus részétől teljesen független ajtó, mely vandál így lopás biztos is egyaránt.

Ha többet szeretne tudni a PSA 3000 típusú utcai parkoló automatáról illetve a GREENPark további termékeiről, kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk a greenpark@azuravis.com e-mail címen.