e töltés

Az elektromos járművek GP4CS típusú E-töltőállomását nyilvános használatra tervezték kereskedelmi parkolókba, garázsokba, vállalati parkolókba, szállodákba és bevásárlóközpontokba. Az E-töltőállomás vonzóbbá teheti a parkolót az ügyfelek számára.

Az E-töltőállomás robusztus kialakítású, önhordó szerkezettel, vandalizmus elleni védelemmel és az aljzatok moduláris rendszerével rendelkezik. A rendszer intuitív és könnyen irányítható. Az E-töltőállomással történő kommunikációhoz LAN Ethernet kommunikációs interfészt kell használni. Az E-töltőállomás támogatja a távműködtetést, az adatok és információk küldését a felhasználói képernyőre vagy különböző az eszközzel kapcsolatos statisztikák készítését. A töltőállomás egyszerű belépést jelent az elektromos mobilitás világába. Az eszköz a parkoló rendszer részét képezheti, integrálhat. Vagyis lehetőség van az E-töltőállomás működtetésének integrálására a parkoló rendszer hardverével és szoftverével. A használt szolgáltatásokért fizetett összegek (a parkolási díjak és az elektromos járművek töltésének költsége) szintén integrálódnak és egy tranzakción belül fizethetők.

Amennyiben többet szeretne tudni a GP4CS típusú E-töltőállomásról illetve a GREENPark rendszereiről, kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk a greenpark@azuravis.com e-mail címen, vagy elérhetőségeink egyikén.