HíreinkMARADJ OTTHON

#staathome #maradjotthon

Családja, szerettei és mindannyiunk érdekében kövesse a szabályokat! Ne hagyja el otthonát, de ha ezt mégis meg kell tennie, akkor erre most is a saját autó használata a legbiztonságosabb forma. Nincs itt az ideje a családi, baráti találkozóknak, vacsoráknak, közös sportolásoknak, kalandoknak. Ne feledje: MARADJON OTTHON!


COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

A koronavírussal szemben folytatott harc komoly kihívásokkal szembesít mindnyájunkat. Közös felelősségünk a fertőzés terjedésének lassítása, csökkentése. Cégünk az AZUR AVIS Magyarország kiemelt figyelemmel működik együtt partnereivel mindannyiunk egészségének megóvása érdekében. Alkalmazottainak egészségét szem előtt tartva, telepítési, karbantartási tevékenységeit átmenetileg felfüggesztette, kizárólag a legszükségesebb, halaszthatatlan rendszerjavításokra fókuszál. Ügyfelünkként is biztos lehet benne, hogy határozott lépéseket tettünk a fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében.


PSA 3000 új utcai parkoló automata


Nemzetközi fejlesztési együttműködés eredménye a PSA 3000 utcai parkoláshoz tervezett parkoló automata. A PSA 3000 modern megjelenésű, rendkívül széles funkcionalitással megalkotott utcai parkoló automata.

A parkoló automata különféle fizetési lehetőségekhez került kifejlesztésre – készpénz, bankkártya, PayPass és chipkártyák (például városi kártyák, előre fizetett kártyák). A parkolási díj megfizetésére a jármű rendszámának megadásával is sor kerülhet.

A PSA 3000 típusú utcai parkoló automatát elsősorban olyan zónákra tervezték, ahol a parkolási díjfizetés ellenőrzése rendszám alapon történik. Annak érdekében, hogy az adminisztráció a lehető legegyszerűbb legyen, az automata egy speciális modullal került felszerelésre, amely továbbítja az operatív információkat (blokk papír és pénzérme fogyása, műszaki meghibásodás, stb.), valamint egyedi listákat és statisztikákat.

Fenti fejlesztéseknek köszönhetően az automata üzemletetésében részt vevő személyzetet csak tényleges szükség esetén kell a parkoló automatához kiküldeni.

Végül, de nem utolsósorban, egy másik rendkívüli előnye a PSA 3000 parkoló automatának a biztonság. Az eszköz kiemelkedő biztonságáról a robosztus felépítése, hárompontos zárrendszere és a biztonsági pénztár cseréjéhez szükséges, az automata elektronikus részétől teljesen független ajtó, mely vandál így lopás biztos is egyaránt.

Ha többet szeretne tudni a PSA 3000 típusú utcai parkoló automatáról illetve a GREENPark további termékeiről, kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk a greenpark@azuravis.com e-mail címen.

A GREENPark parkoló rendszerét választotta a Kempinski Hotel Budapest

A Kempinski Hotel Budapest garázsának hosszú távú fejlesztési megoldásaként a GREENPark rendszámfelismerő fizető parkoló rendszerét választotta.

A rendszer tervezése során kiemelt szempont volt a Hotel vendégeinek, partnereinek sokrétű egyedi igénye a garázshasználat során. Az alkalmazott rendszerrel szemben támasztott követelmények között szerepelt a kiemelkedő megbízható működésen kívül a napi, hosszú távú, bérlet, egyedi kedvezmény, autókölcsönző számára egyedi csoportos megoldás biztosítása. A parkoló forgalomhoz kapcsolódó egyedi riportok készítése, elektronikus úton történő küldése is igénykén fogalmazódott meg.

A GREENPark parkoló rendszerei kedveltek, hiszen rendkívül jó ár-értékarányt képviselnek. Megbízhatóságuk, hosszú várható élettartamuk, a gyártó által nyújtott megbízható szerviz – alkatrész támogatás mind a rendszerek mellett szólnak. A GREENPark rendszerei a világ számos országában, irodaházakban, kulturális és turisztikai központokban, repülőtereken, pályaudvarokon kikötőkben és autóutak, bevásárlóközpontok, üzletek, lakóparkok, sport- és szabadidős létesítmények, szállodák, nyilvános parkolók, oktatási létesítmények, egészségügyi központok területén üzemelnek. Érdemes lehet kiemelni a hotelek közül GreyFriars Hotel – Colchester, Egyesült Királyság, a Le Méridien Hamburg – Hamburg, Németország és a Sheraton Poznan Hotel – Poznań, Lengyelországban létesített parkoló rendszereket.